dilluns, 30 de gener del 2012

Little Miss Sunshine

Nova pel·lícula vista a classe.


Ací teniu material i els vostres comentaris:

Les vostres opinions:

SINOPSI: Aquesta peli tracta de una família en la que la filla petita vol anar a un concurs de bellessa que s'anomena "Little Miss Sunshine".Lo particular de la família és que cada personatje te el seu problema personal, el seu objectiu a la vida... La peli tracta molt bé cada personatje: El pare és un home que creu que la saua vida és perfecta, que es un guanyador i la veritat és tot el contrari, li acaben de despatxar del treball, té problemes amb la seua dona... També està el fill major, tindrà més o menys la nostra edat i el seu objectiu a la vida és ser pilot, fins i tot fà vot de silenci per a que la seua mare li deixe entrar en la acadenia de pilots, pero es dona compte de que és daltònic i no ho podrà ser mai. Després està l'avi que esnifa coca i sols pensa en el sexe. El germà de la mare és homosexual i viu martiritzat perque l'home del que està enamorat està amb un altre.Quasi es suicida per astó. La mare tan sols vol que la seua família estiga el millor possible. La filla petita vol guanyar eixe concurs, pero últimament no es veu el suficientment prima, per culpa del seu pare que li diu que les modelos no prenen gelats. La peli transcurreix en el viatje per carrtera fins al concurs, on els personatges evolucionen i es convertixen en una familia més unida.

OPINIÓ PERSONAL: A mi m'ha agradat molt aquesta peli, perque es tracten els personatges molt i pots posar-te en la pell de cadascú.També m'ha agradat la crítica que fà als concursos de bellessa infantils, on les xiquetes es vestixen com si foren majors i pareixen nines de plàstic.Jo personalment, estic d'acord amb aquestos concursos sempre que siga el xiquet qui te l'iniciativa i els pares no ho façen per interés econòmic, encara que sé que en la majoría de casos no és així. Aquesta películ·la tracta a més, les relacions entre una família, on a pesar dels problemes están units i s'ajuden els uns als altres.

Viki
------------------------------------


'Little Miss Sunshine' es centra en una família composta per l'avi drogoaddicte, el pare que ha creat un curs sobre com tenir èxit i no ser un fracassat, la mare que fa de "pont" de tots, l'oncle que es recupera d'un intent de suïcidi a causa de l’abandó per part del seu nuvi, el fill adolescent que es nega a parlar fins que no sigui pilot i la filla petita Olive, que vol ser una bellesa mundial com les seues ídoles. Per sort, Olive es convidada a participar en el concurs de 'Petita Miss Sunshine' a Califòrnia, de manera que tota la família l’acompanya i en el viatge passen successos molt desagradables com la mort de l’avi, a l’adolescent se’l troba una infermetat que li impedirà ser pilot. Però al final tots es donen compte de que a eixe concurs només van xiquetes convertides en nines i superen totes les penúries ballant amb Olive en la seua actuació, mostrant als pares de les participants que no cal ser una bellesa per trobar la felicitat.

Mario
----------------------------------------
La setmana passada vam a acavar de vore a classe de atenció educativa la pel·lícula "Pequeña Miss Sunshine". Aquesta es la meua petita descripció del que tracta la pel·lícula:
Aquesta pel·lícula entra de ple a l'història d'una família d'Albuquerque molt peculiar.
L'avi esnifa cocaïna i solta paraulotes, el pare és un fracassat i es creu un triomfador, la mare no dòna abast amb el manteniment de la seua família, l'oncle s'està recuperant d'un intent de suicidi al ser traicionat pel seu novio, el fill adolescent somia amb ser pilot i porta 9 mesos sense parlar. I Olive, la filla petita, vol arrivar a ser reina de la bellessa. Gràcies a un cop de sort, la conviden a participar en un concurs de bellesa per a xiquetes anomenat "Petita Miss Sunshine", a Califòrnia. L'acompanya tota la família, amuntegats a una furgoneta, fan un viatje ple d'inesperades sorpreses. Arriven a Califòrnia i el resultat que aconsegueix la xiqueta al concurs no és el que s'esperaven però s'adonen de que aquest viatge els ha ensenyat i els ha unit.




Blanca
---------------------------------------------

Aquesta pel·licula preten fer un analisi d' una familia de classe mitjana, de la personalitat de cada individu, i de la seva forma de viure la vida, i es veu en varies generacions. A mes es veu com totes afronten d' una manera o un altra el gran event que suposa la participacio de la petita de la familia a un concurs de bellessa. A partir d' açi la familia s' enbarcara en un llarg viatje que els fara madurar des d' el començament de la peli fins el final.


Alejandra
--------------------------------------------

A atenció educativa estem veient una película anomenada Pequeña Miss Sunshine. La pel·lícula tracta d'una chiqueta que vol participar a un concurs molt famós anomenat ''Pequeña Miss Sunshine''.
Al principi de la pel·lícula et descriu una seria de personatges que formen part de la seua família:
-La mare
-El pare
-El germà
-L'oncle
-El avi.
Un dia la criden per a participar a aquest concurs, i tota la família partix en un viatje ple de calamitats, per a poder participar al concurs.




Mireia
-------------------------------------------------------


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada