dijous, 1 de desembre del 2011

Kids



FITXA TÈCNICA


Direcció: Larry Clark
Guió: Harmony Korine, Larry Clark, Leo Fitzpatrick i Jim Lewis
Producció: Cary Woods
Duració: 105 min.
País: EEUU
Any de producció: 1995
Repartiment: Leo Fitzpatrick, Chloe Sevigny, Sarah Henderson, Justin Pierce, Joseph Chan, Joseph Knopletmacher, Jonathan Staci Kim, Adriane Brown, Sajan Bhagat, Billy Valdes, Billy Waldeman, Javier Nuñez



Sinopsi: Un dia de vacances en la vida d'una colla d'adolescents de Nova York que maten el temps consumint drogues i practicant el sexe sense límits i sense responsabilitat. La història, propera a l'estil documental, ens mostra també algunes conseqüències d'aquesta manera de viure el plaer, com són el VIH/SIDA i l'abús sexual.


Escriu al teu bloc l'opinió que et mereix la pel·lícula, i reflexiona sobre aquests temes, per tal de preparar un debat per la propera classe:

- Quins recursos utilitza Telly per convéncer les noies amb qui vol fer sexe? Amb quina intenció diu paraules carinyoses i parla amb tendresa? Consideres que abusa sexualment d'elles? Per què?
- Trobes en la pel.lícula alguna relació d'igual a igual i satisfactòria per a ambdúes persones? Com explicaries com són aquestes relacions? En quina mesura et sembla important tenir en compte que l'altra persona de la parella se senti còmoda i a gust amb la relació?
- Parlen de la mateixa manera i dels mateixos temes els nois i les noies de la pel.lícula? Què els preocupa a unes i als altres? Per què et sembla que s'expliquen les seves experiències sexuals? Per demostrar alguna cosa? Per compartir i aprendre?
- Els nois i noies de la pel.lícula volen disfrutar i transgredir les normes. Quines normes et sembla que se salten? Creus que trenquen amb les normes sobre el que és ser home i ser dona? Se t'acudeixen altres maneres de disfrutar i viure amb normes diferents a les dominants, però alhora més saludables i satisfactòries?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada